Over Aeres

Jaarverslagen

Jaardocument 2023

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het jaardocument van 2023.

Jaardocument 2022

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het jaardocument van 2022.

Jaardocument 2021

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het jaardocument van 2021.

Jaardocument 2020

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het jaardocument van 2020. Daarnaast is er een tweede link naar een themasite waar we vooruitblikken op het jaar 2021. Aeres heeft de ambitie om voorloper te zijn in de omslag naar een duurzame en leefbare groene sector. Hoe we dat doen, hoort u van onderwijsprofessionals die hun visie geven op duurzaam produceren, anders leren, een groenere leefomgeving, en meer vertellen over de grootste uitdaging voor onze organisatie.

Jaardocument 2019

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het jaardocument van 2019.

Jaarresultaten Aeres VMBO en MBO locaties 2019

Een deel van het jaarverslag is alleen online beschikbaar. Het gaat om de gedetailleerde rapportages van de Aeres vmbo- en mbo locaties waarnaar in het jaardocument verwezen wordt. De documenten zijn zo opgesteld dat leerlingen, ouders en studenten een goed beeld krijgen van de stand van zaken van de eigen locatie in het verslagjaar.

*Voor het jaarresultaat van Aeres Praktijkonderwijs Emmeloord verwijzen wij u naar paragraaf 3.5 t/m 3.8 van het Geïntegreerd Jaardocument 2019.

Jaardocument 2018

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het jaardocument van 2018. Daarnaast is er een tweede link naar een digitale jaarimpressie, vol met inspirerende verhalen over onderwijs, ondernemen en onderzoek bij Aeres.

Jaardocument 2017

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het geïntegreerde jaardocument van 2017. Daarnaast is er een tweede link naar een digitale jaarimpressie, waarin het jaar 2017 geschetst wordt aan de hand van aanvullende verhalen en video's. 

Gelieve het jaardocument te openen in Mozilla Firefox of Google Chrome, omdat deze in sommige versies van Internet Explorer een foutmelding geeft. Beeldmateriaal is door de benodigde verkleining van het document van lagere kwaliteit.

Jaardocument 2016

Downloads
Hieronder vindt u de link naar het jaardocument van 2016.