Jaarverslagen

Jaardocument 2017

Downloads
Hieronder vindt u de link naar laatst verschenen geïntegreerde jaardocument. Daarnaast is er een tweede link naar een digitale jaarimpressie, waarin het jaar 2017 geschetst wordt aan de hand van aanvullende verhalen en video's. 

Gelieve het jaardocument te openen in Mozilla Firefox of Google Chrome, omdat deze in sommige versies van Internet Explorer een foutmelding geeft. Beeldmateriaal is door de benodigde verkleining van het document van lagere kwaliteit.

 

Jaarresultaten Aeres VMBO en MBO locaties 2017

Een deel van het jaarverslag is alleen online beschikbaar. Het gaat om de gedetailleerde rapportages van de Aeres vmbo- en mbo locaties waarnaar in het jaardocument verwezen wordt. De documenten zijn zo opgesteld dat leerlingen, ouders en studenten een goed beeld krijgen van de stand van zaken van de eigen locatie in het verslagjaar.

Almere VMBO Almere MBO Barneveld MBO
Bilthoven MAVO Dronten MBO  
Ede VMBO Ede MBO Emmeloord Praktijkonderwijs*
Emmeloord VMBO Emmeloord MBO Lelystad VMBO
Maartensdijk VMBO Nijkerk VMBO Nijkerk MBO
Velp VMBO Velp MBO

*Voor het jaarresultaat van Aeres Praktijkonderwijs Emmeloord verwijzen wij u naar paragraaf 3.5 t/m 3.8 van het Geïntegreerd Jaardocument 2017.

 

Jaardocument 2016

Downloads
Hieronder vindt u de links naar het jaardocument en de digitale impressie met aanvullende verhalen en video's en de aanvullende documenten met meer gedetailleerde informatie per Groenhorst-locatie.