Aeres tractor praktijkfaciliteit

Ondernemen

Ondernemen is kansen zien en grijpen. Het draait om initiatief, verantwoordelijkheid en resultaat: een continu proces. Aeres draagt hier aan bij door ondernemende professionals in staat te stellen zich een leven lang te ontwikkelen. We creëren ruimte om ondernemen in de praktijk te brengen en om professionals te vormen naar hun vakgebied. Binnen Aeres vind je alle opleidingsniveaus; praktijkonderwijs (pro), vmbo, mbo en hbo. Daarnaast bieden we het bedrijfsleven tal van commerciële cursussen, mogelijkheden voor payrolling en verhuur van bedrijfsruimte en praktijkfaciliteiten. Aeres telt circa 12.000 leerlingen en studenten en bedient jaarlijks circa 15.000 cursisten die zich op verschillende niveaus ontwikkelen tot toekomstgerichte professionals.

Werving en selectie

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nu gaat om werving en selectie, uitzenden of detacheren.

Bedrijvencentrum

Aeres bedrijvencentrum

Als kennisinstelling beschikt Aeres over verschillende gebouwen op allerlei locaties in Nederland. Soms komen we ruimte te kort, soms hebben we die over of is ruimte tijdelijk te huur.

Aeres Training Centre

Aeres koeien ondernemen

Door de unieke samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven, hebben de trainingscentra altijd de meest actuele kennis in huis.