Alle onderwijsniveaus

Binnen Aeres vind je alle opleidingsniveaus, van praktijkonderwijs tot hbo en master, van commerciële cursussen tot payrolling.

Duurzaam

Het onderwijs van Aeres legt de basis voor een duurzame maatschappij. Bedrijven en organisaties (nationaal én internationaal) zitten te springen om talenten die verantwoord kunnen werken en groene innovatie, groene creativiteit, groene techniek en duurzaamheid vanzelfsprekend vinden. Mensen opleiden vanuit die basisgedachte, dat is wat Aeres drijft.

Talent voor groei

Aeres daagt leerlingen en studenten uit het beste uit zichzelf te halen, om hun talenten te ontdekken en deze maximaal te ontwikkelen. Ze zijn professionals in wording die hun kennis en kunde inzetten in het werken met ‘leven’ en zich bewust zijn van de betekenis van hun handelen. We geven onze deelnemers de ruimte zich te ontwikkelen tot bewuste en ruimdenkende professionals die de betekenis van groen in de samenleving vormgeven.

Daarnaast stimuleren we onze leerlingen en studenten om de ontwikkeling op het gebied van kennis en technologie binnen hun vakgebied te (blijven) volgen. Aeres ontwikkelt leer- en experimenteerruimte om dat mogelijk te maken.

Aeres heeft in totaal ruim 10.000 studenten.