Aeres training praktijk en cursus

Training en Praktijkcentra

Aeres heeft een groot aanbod cursussen, trainingen en opleidingen. Wij verzorgen trainingen voor leerlingen, studenten, docenten, medewerkers én ondernemers. 
Theorie is nodig, maar vloeit bij ons altijd voort uit een zorgvuldig geselecteerde praktijksituatie, rechtstreeks afkomstig uit de beroepspraktijk. Leren in de praktijk, betekent ook trainingen die in de praktijkcentra plaatsvinden. Opvallend kenmerk van de Aeres Trainingcentra is dat ze uitstekende faciliteiten hebben. De meeste trainingen en cursussen kunnen worden gevolgd op de campus in Barneveld, Ede, Velp of Emmeloord, maar zijn ook in te richten als een incompany-training op maat.

Training Centre Emmeloord

aeres tractor agrofood

Aeres Training Centre Emmeloord richt zich specifiek op de agrarische sector en biedt u een breed pakket aan actuele cursussen gericht op de praktijk.

Training Centre Barneveld

aeres barneveld training centre

Marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen met meer dan 125 cursussen en opleidingen.

Training Centre Ede en Velp

Aeres bloem styling

In samenwerking met Aeres MBO Ede en Aeres MBO Velp biedt het Aeres Training Centre diverse trainingen aan in Groen, Bloem, Food en Leidinggeven.