Met STAP-subsidie leren bij Aeres

Date

Nederland krijgt vanaf 1 maart een extra mogelijkheid om te leren met subsidie: het STAP-budget.

Met de subsidie Stimulering Arbeidsmarktpositie (STAP) wil de rijksoverheid bevorderen dat zowel werkzoekenden als werkenden hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren door middel van leren. Aeres heeft een ruim aanbod scholingen voor iedereen die een scholing wil doen op het gebied van agro, food, techniek, dier of plant.

Website met scholingsaanbod

Met een speciale website brengt Aeres sinds 1 maart een belangrijk deel van het scholingsaanbod onder de aandacht dat in aanmerking komt voor het STAP-budget. Cursisten kunnen hier een passende scholing selecteren en worden dan doorgelinkt naar de opleidingspagina van het betreffende Aeres-onderdeel. Inschrijvers krijgen dan een inschrijfbewijs dat nodig is bij het voor het aanvragen van het STAP-budget. Het aanvragen van het STAP-budget doet de inschrijver via het STAP-portaal van het UWV.

Toekomstperspectief verbeteren

Aeres ziet de STAP-subsidie als een mooie mogelijkheid voor mensen om hun toekomstperspectief te verbeteren en brengt inschrijvers graag in contact met de vele kansen die het groene domein daarbij te bieden heeft.

Campagnefoto STAP budget

Bekijk het opleidingsaanbod van Aeres dat je met een STAP-budget kunt volgen op www.aeres.nl/stap-budget.