STAP-budget

Aeres biedt een brede keus aan opleidingen en cursussen voor het groene domein. Belangrijke vakgebieden zijn agro, dier, food, techniek, groen & bloem, of ontwikkelen & ondernemen. Blijf jezelf ontwikkelen bij Aeres en volg een van onze vele opleidingen, trainingen en cursussen. 

Einde STAP-budget

Woensdag 15 november opende het STAP-loket voor de laatste keer. Het is dit jaar niet meer mogelijk om STAP-budget aan te vragen. 

Momenteel wordt, op verzoek van de Tweede Kamer, onderzocht hoe de overgebleven miljoenen kunnen worden ingezet om de komende vier jaar scholing binnen maatschappelijk cruciale sectoren te subsidiëren. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid streeft ernaar om in het 1e kwartaal van 2024 meer duidelijkheid te kunnen bieden. Meer informatie hierover lees je hier. 

Leven Lang Ontwikkelen bij Aeres

Leren houdt nooit op. Om verder te groeien in je vakgebied, als professional en als persoon. Een carrièreswitch. Of omdat leren zo boeiend is.

Er is altijd een goede reden om jezelf te blijven ontwikkelen. Stap in de wereld van agro, dier, food, techniek, groen & bloem, of ontwikkelen & ondernemen.
Ontdek het totale Leven Lang Ontwikkelen aanbod van Aeres.