Aeres Leven Lang Leren

Aeres lanceert website met compleet aanbod voor leven lang ontwikkelen in het groene domein

Date

Een compleet aanbod cursussen en trainingen voor bijscholing, nascholing en omscholing in het groene domein. Dat is llo.aeres.nl.

Leven Lang Ontwikkelen bij Aeres

Goed nieuws voor iedereen die zich wil (door)ontwikkelen in de sectoren Agro, Dier, Food, Techniek, Groen & Bloem en Ontwikkelen & Ondernemen. Op llo.aeres.nl presenteert Aeres haar complete aanbod cursussen en trainingen voor leven lang ontwikkelen (llo).

Daarom llo

  • De agrofoodsector zorgt iedere dag voor gezond en verantwoord geproduceerd voedsel. Innoveer mee en leer alles over duurzame bedrijfsontwikkeling.
  • Bij Aeres kan je alles leren over het gedrag, de gezondheid en het welzijn van recreatie- én productiedieren. Maak ook kennis met onze unieke praktijkfaciliteiten.
  • Loop jij warm voor koudetechniek, mobiele techniek en technologie voor precisielandbouw? Bij Aeres ontwikkel je jouw talent in dit gewilde vakgebied.
  • De wereld om ons heen verandert snel. Wil jij blijven openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwe vaardigheden? Bij Aeres geef je jouw persoonlijke ontwikkeling een boost.
  • Is gezond en veilig voedsel serieuze kost voor jou? Wil jij je verder ontwikkelen in duurzame voedselproductiesystemen? Bij Aeres zet je je tanden in deze mooie uitdaging.
  • Bij de groen- en bloemopleidingen van Aeres gaan creativiteit en vakmanschap hand in hand. En wist je dat een natuurlijke leefomgeving heel gezond is? In dit vakgebied kan je veel voor andere mensen betekenen.

Neem een kijkje

Op de website staan erkende cursussen en trainingen voor bijscholing, nascholing en omscholing  Volg inspirerende lessen van docenten uit het werkveld en maak kennis met de unieke praktijkfaciliteiten van Aeres. Wil jij ook verder groeien in je vakgebied? Je ontwikkelen als professional en als mens? Overweeg je een carrièreswitch of wil je gewoon graag blijven leren? Neem dan een kijkje op llo.aeres.nl.