Aeres meerjarenstrategie visual Groeien header

Het weer verandert, Aeres verandert

Date

Met trots presenteert Aeres haar nieuwe meerjarenstrategie 2023-2027. Hierin lees je hoe Aeres in een veranderende wereld Groene Veranderaars wil opleiden. Dat doen we door vooruit te kijken en strategische keuzes te maken voor de toekomst.

In de strategie komen vragen aan bod als: Waar liggen onze wortels? Wat zaaien we? Hoe groeien we? Wat willen we oogsten? Bij de beantwoording van deze vragen kijken we goed naar de veranderende wereld om ons heen.

Broedplaats voor natuurinclusieve oplossingen

Klimaatverandering, energietransitie, technologie en voedselzekerheid in een mondiaal speelveld vragen veel aandacht en kennis. Op al deze thema’s wil Aeres het verschil maken. Dankzij onze grote kennis van het groene domein bieden we een creatieve broedplaats voor natuurinclusieve oplossingen. Dat doen we door met praktijkgericht onderwijs en onderzoek, waarmee we leerlingen, studenten en cursisten oplossingen leren bedenken voor de vele transitievragen die er leven in onze maatschappij.

Toonaangevend in groen

Samengevat spreekt Aeres in deze meerjarenstrategie de wens uit om uit te groeien tot een organisatie die toonaangevend is in praktijkgericht beroepsonderwijs en ondersteunend onderzoek op het gebied van agro, food, groene leefomgeving, dier en techniek.

Voor een verdere toelichting op deze prioriteiten verwijzen we graag naar de interactieve samenvatting van onze meerjarenstrategie. Bekijk je onze strategie liever in vogelvlucht? Klik dan op deze link voor een korte video.

Droombaan bij Aeres?

Tot slot. Wil je ook bijdragen aan het opleiden van de Groene Veranderaars van morgen? Neem dan eens een kijkje in ons vacatureoverzicht. Wie weet vind je jouw droombaan bij Aeres.

Hoofdbeeld meerjarenstrategie 2023-2027