Gras

Aeres en Clusius College tekenen samenwerkingsovereenkomst

Date

Donderdag 23 mei ondertekenden Aeres en het Clusius College een overeenkomst over het gezamenlijk aanbieden van twee deeltijdstudies; de Associate Degree  (AD) Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness en de AD Management Beleid en Buitenruimte. Associate Degrees zijn tweejarige hbo opleidingen. De studies worden verzorgd door docenten van Aeres Hogeschool Dronten in samenwerking met docenten van het Clusius. Het  eerste studiejaar vindt plaats in Hoorn, het tweede studiejaar wordt gegeven in Dronten. De samenwerking tussen Aeres en het Clusius College startte 4 jaar geleden. In die jaren zijn de studies in deze vorm tot wederzijdse tevredenheid gegeven.  

In aanwezigheid van wethouder Samir Bashara van de gemeente Hoorn, tekenden Rien van Tilburg (voorzitter Raad van Bestuur Clusius College) en Rien Komen (Vice-voorzitter College van Bestuur bij Aeres) de overeenkomst en bestendigden daarmee de samenwerking.

V.l.n.r.: Rien van Tilburg (voorzitter Raad van Bestuur Clusius College) en Rien Komen (Vice-voorzitter College van Bestuur bij Aeres)

Talent voor groei