Theo Koekkoek nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Date

Met ingang van 1 mei is Theo Koekkoek (47) de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Aeres. Theo Koekkoek is een zeer ervaren bestuurder met stevige wortels in het groene domein. Naast zijn bestuurlijke werk is hij bovendien eigenaar van een pluimvee-/akkerbouwbedrijf.

De ervaring van Theo Koekkoek als bestuurder en toezichthouder behelst een breed scala aan functies. Momenteel is hij onder meer actief als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vion. Daarnaast zet hij zich als voorzitter van Agriprofocus in voor op voedselproductie gerichte ontwikkelingssamenwerking.
Tot begin 2018 was Theo Koekkoek voorzitter van de Raad van Commissarissen van Agrifirm en bekleedde hij vele andere bestuurlijke posities, onder andere bij ZLTO en LTO Nederland.

Met Theo Koekkoek krijgt Aeres een zeer ervaren toezichthouder die een groot belang hecht aan goed opgeleide mensen binnen de groene sector.  Het College van Bestuur en de Raad van Toezicht van Aeres zien dan ook uit naar de samenwerking. 

Theo Koekkoek voorzitter Raad van Toezicht Aeres

Talent voor groei