aeres vmbo velp keuzestress

Keuzestress voor een goede vmbo school

Date

Als geen ander weten we dat het moeilijk is om een nieuwe school te kiezen. Maar het moet nu toch echt gebeuren. ‘Waar voelt mijn kind zich prettig bij, wat vind ik als ouder belangrijk?”: dit zijn misschien zomaar vragen die er opkomen. Op woensdag 27 februari om 19.30 uur bent u als ouder van harte welkom bij Aeres VMBO Velp om alle vragen te stellen!

Op zoek naar een school voor uw zoon of dochter en nog niet een scholenmarkt of open dag van ons meegemaakt? Op woensdag 27 februari om 19.30 uur staan we voor u klaar. We vertellen die avond hoe wij het onderwijs vormgeven en hoe we onze leerlingen een veilige en goede opleiding in het vmbo kunnen geven. Naast enkele workshops staan de zorgcoördinatoren voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

Geen loting of wachtlijst
Tot en met 15 maart is er geen loting of wachtlijst voor leerlingen uit groep 8. Iedereen is welkom in klas 1. Ná 15 maart wordt een aanmelding van een leerling in behandeling genomen zolang er plaatsingsruimte is. In klas 2 zijn er volgend schooljaar tevens plaatsen vrij. 
Sinds augustus 2017 is onze naam veranderd van Groenhorst Velp naar Aeres VMBO Velp.

Talent voor groei