Samenwerking FloraPodium en Aeres Velp

Date

Altijd weer spannend wat er binnen komt in de mystery box van Florapodium. Deze week zijn het de Rosa Lydia, Rosa Giselle, Rosa Esmeralda, Rosa Pink O’Hara en de grote bloemige roos, Rosa all4love. Overduidelijk is het thema van FloraPodium deze week ‘Rozen uit de wereld’. Lynn en Myrna, twee mbo-bloemstudenten, maken er een korenschoofboeket en een parallelschikking van. Prachtige producten om mee te werken.

Een podium voor bloemen
De mystery box komt binnen en (V)MBO studenten gaan met de snijbloemen/ materialen aan de slag om een tonend balie bloemstuk te maken. De baliestukken krijgen een podium bij de MBO entree en de kiosk in de VMBO aula. Het doel is om studenten meer kennis bij te brengen over het teeltproces en de innovaties in de sector.

Florapodium
Florapodium vertelt het verhaal van alle kwekers die bijzondere producten telen. Door middel van verhalen, film en afbeeldingen krijg je een kijkje achter de schermen van de kwekers en hun bedrijf. Samen zorgen de kwekers voor het veelzijdige assortiment in de sierteeltsector. Iedere twee weken staat er een nieuw product in Velp in de spotlights van het podium waarover wij informatie delen op onze website, Instagram en Facebook en op onze school. Flora Podium stelt met zorg producten samen met bijbehorende informatie. Ze leveren producten waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord! Laat je inspireren door de verhalen van kwekers met passie voor hun vak en bekijk je boeket eens op een andere manier.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt je inschrijven op www.florapodium.com voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Talent voor groei