Vakoverstijgende creatieve lessen

Date

Wat een creatief talent! Nieuw dit jaar in het lesprogramma van Aeres MBO Velp zijn de vakoverstijgende lessen voor alle opleidingen. Onder andere tekenen, gegeven door docent Ellis Rexwinkel. Zij is positief verrast door de resultaten die in de afgelopen zeven weken bereikt zijn.

De vier prachtige tekeningen op de foto zijn afgelopen periode gemaakt tijdens de vakoverstijgende lessen tekenen. Na een periode van zeven weken schuiven alle 1e en 2e klassen van Aeres MBO Velp weer door naar een andere vakoverstijgende les. Op deze manier maken alle studenten kennis met fotografie, digitaal tekenen, werken met diverse gereedschappen en tijdens de tekenlessen werken met diverse tekenmaterialen.

Skills Etaleur
Styliste Joëlle Weening is in maart dit jaar op het Nederlands kampioenschap Skills Etaleur in Zwolle heel knap derde geworden en heeft het niveau 3 diploma stylist behaald. Joëlle is nu doorgestroomd naar het examenjaar van niveau 4, manager stylist. Zij laat haar uitzonderlijke talent in deze tekening zien. Voordat ze een etalage inricht moet er eerst een levensechte tekening gemaakt worden zodat een cliënt kan zien wat de plannen zijn. Ook in 2019 gaat Joëlle weer een gooi doen naar de nationale titel bij Skills Etaleur.

15 november informatieavond MBO
Aeres Velp is een kleinschalige school met een vmbo, een mbo en een trainingscentrum voor volwassenen in Velp (Gelderland). Ben je extra gemotiveerd door de creatieve vakken? Op donderdag 15 november is de eerste MBO informatieavond voor jongens en meiden die dit schooljaar hun diploma halen of een andere opleiding willen volgen.

Talent voor groei