Sperziebonen

Aeres Agree krijgt nieuwe directeur

Date

Yvonne de Jong (45) is vanaf 1 juni 2018 de nieuwe directeur van Aeres Agree. Zij volgt daarbij René Hutten op, die binnen Aeres actief zal blijven.

Yvonne de Jong heeft ruime ervaring in de commerciële arbeidsbemiddelingsmarkt. Gedurende 22 jaar werkte zij in diverse functies bij Randstad. In haar laatste functie was zij Senior Salesmanager Publiek bij het onderdeel Centrale Sales Randstad.

Versterken commerciële slagkracht

In haar nieuwe functie is Yvonne de Jong verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Aeres Agree en zal ze zich richten op het versterken van de commerciële slagkracht van de organisatie. Met de diensten recruitment, uitzenden & detachering en payrolling in de agri- en foodbusiness wil Aeres Agree zich ontwikkelen tot een kwalitatief sterke, nationaal herkenbare en goed geprofileerde organisatie.

René Hutten blijft binnen Aeres actief. Hij zet onder meer zijn taak voort als directeur van Agrotransfer bv, van waaruit de exploitatie van het Agrarisch Bedrijven Centrum in Dronten plaatsvindt. Daarnaast zal hij als business process manager complexe en/of langlopende projecten managen op het grensvlak tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Talent voor groei