Leer Werk en Onderneem GWW

Leer, werk en onderneem. Draai mee in de duurzame GWW

Date

Bezoekers krijgen inzicht in de werkzaamheden in de sector en iedereen kan zijn kennis en vaardigheden op ludieke wijze testen. Alle activiteiten zijn ondergebracht in het centrale thema: Leer, werk en onderneem. Draai mee in de duurzame GWW.

‘Leer, Werk en Onderneem. Draai mee in de duurzame GWW’ centraal thema op sectorplein TKD


Honderden werkgevers in de grond-, weg-, en waterbouw (GWW) zijn op zoek naar nieuwe werknemers. De sector zoekt werknemers op alle opleidingsniveaus, denk aan machinisten, uitvoerders en planners . Om meer aandacht te geven aan de uitstekende carrièremogelijkheden in deze sector presenteren SOMA College, SOMA Bedrijfsopleidingen, IPC Werkt, Aeres Tech, Bouwend Nederland, CUMELA Nederland, Het Zwarte Corps en BMWT zich gezamenlijk op de TKD. Bezoekers krijgen inzicht in de werkzaamheden in de sector en iedereen kan zijn kennis en vaardigheden op ludieke wijze testen. Alle activiteiten zijn ondergebracht in het centrale thema: Leer, werk en onderneem. Draai mee in de duurzame GWW.

Werknemers GWW-sector

De activiteiten in de stand richten zich op meer aanwas voor de sector, zowel bij jongeren als zij-instromers. Hiernaast willen de acht samenwerkende partijen de huidige medewerkers graag behouden voor de sector door opleidingsmogelijkheden en carrièremogelijkheden onder de aandacht te brengen. Op het sectorplein vindt u alle informatie over opleidingen, trainingen en de werkgevers in de sector.

 

TKD

De TKD vindt van 31 mei tot en met 2 juni plaats op de Nobelhorst in Almere. U vindt het sectorplein op kavel 132, direct na de entree. Voor meer informatie over de TKD en gratis entreekaarten gaat u naar: www.tkd.nl.

Klik hier voor de Facebook pagina.
Talent voor groei