Onderzoeksprogramma Wijsheid

Op zoek naar begeleiding bij kleinschalig onderzoek?

Date

Op zoek naar begeleiding bij kleinschalig onderzoek naar vraagstukken in je eigen werkpraktijk? Aeres Hogeschool Wageningen biedt docenten in groen vmbo, mbo en hbo het traject ‘Onderzoek van betekenis -zelf kleinschalig onderzoek doen naar vraagstukken in je eigen werkpraktijk’. Dit traject bieden we aan in het kader van Onderwijs VernieuwingsProgramma (OVP) en dat maakt dat deelname gratis is.

Waardevol

Kleinschalig onderzoek kan waardevol zijn om vraagstukken in je werkpraktijk als docent (groen vmbo, mbo, hbo) op te lossen. Het levert een bijdrage aan je werkpraktijk en aan je eigen professionele ontwikkeling en mogelijk ook aan die van andere betrokkenen.

Ondersteuning

Aeres Hogeschool Wageningen wil dit kleinschalig, praktijkgericht onderzoek ondersteunen met een gericht aanbod van vijf bijeenkomsten, waarin deelnemers en begeleiders (docenten en lector Niek van den Berg) samenwerken. De hele cyclus, van idee tot en met communiceren over de resultaten, komt aan bod. Tijdens de aftrapbijeenkomsten werk je aan je onderzoeksidee. Na deze bijeenkomst beslis je of je in het vervolgtraject stapt.

 
Talent voor groei