Lectoraat Voedsel en gezond leven

Vaknascholingen van Aeres Hogeschool Wageningen worden gewaardeerd

Date

AHW organiseert (groene) vaknascholingen voor docenten in het groene beroepsonderwijs. De scholingsdagen kenmerken zich door een focus op verdiepende groene vakinhoud en op de verbinding van de deze kennis met lesgeven en didactiek. De vaknascholingen worden goed gewaardeerd.

Scholingsdagen vmbo-profiel Groen

Dit jaar zijn er scholingsdagen georganiseerd die inhoudelijk verbonden zijn met het nieuwe vmbo-profiel Groen. De deelnemers werden aan het einde van de scholing bevraagd over een aantal onderwerpen. De waardering voor deze cursussen is weer gegeven in tabel 1.

20170705_Groene vaknascholingen_tabel 1

Vaknascholingen docenten (v)mbo

Naast het aanbod voor vmbo groen is er een aanbod voor vaknascholingen voor vmbo- en mbo-docenten met een diversiteit aan onderwerpen. Deze scholingen zijn op dezelfde manier geëvalueerd. Het resultaat is te vinden in tabel 2.

20170705_Groene vaknascholingen_tabel 2

Aeres Hogeschool is blij met dit resultaat en feliciteert de docenten en gastdocenten die hieraan hebben meegewerkt. Hartelijk dank voor de inzet bij de cursussen en de betrokkenheid bij de deelnemers.

Programma studiejaar 2017-2018

Voor volgend studiejaar staat er een mooi programma vaknascholingen klaar. Bekijk het aanbod groene vaknascholingen en nascholingen vmbo-profiel groen.

Meer informatie

Hanneke Maassen
Projectleider Professionalisering
Aeres Hogeschool Wageningen
Talent voor groei