DuurzaamDoor

ManiFEESTatie DuurzaamDoor festival op 15 december groots spektakel

Date

Op donderdagmiddag 15 december vond de maniFEESTatie van het DuurzaamDoor festival plaats bij Aeres Hogeschool in Wageningen; het slot van een lange reeks festiviteiten die sinds begin november door het land plaatsvindt.

Het spektakel in Wageningen is bezocht door zowel partners van DuurzaamDoor als de eerste- en tweedejaars studenten van de hogeschool, in totaal 250 bezoekers. Het programma zat vol terugblikken op de afgelopen jaren DuurzaamDoor én ook een blik in de toekomst voor de komende jaren. Want DuurzaamDoor gaat door! Zoveel werd duidelijk uit de toespraak van Roel van Raaij van het Ministerie van Economische Zaken.

Naast een interessant programma vol entertainment en infotainment, was er ook volop ruimte om te netwerken. Niet alleen voor de ‘grote mensen’, zoals zij genoemd werden, maar ook zeker voor de studenten. Door middel van een buddy-systeem konden zij met elkaar in contact komen en sparren over mogelijke werkplekken en samenwerkingen. Op deze manier beoogt DuurzaamDoor haar duurzame initiatieven te borgen bij jongere generaties. Vanuit de hogeschool moedigen wij dit volledig aan.

Wij kijken terug op een mooie bijeenkomst vol interactieve hotspots, muzikaal vermaak, theater en een heerlijke proeverij van streekproducten, bereid door onze eigen schoolkok en uitgeserveerd door studenten.

Een sfeerimpressie van de dag is op onze facebookpagina te vinden.
Voor meer informatie over DuurzaamDoor verwijzen we graag naar www.duurzaamdoor.nl
Talent voor groei