Dutch Agri Food Week: Hoe groen is onze burger?

Date

Van 12 tot en met 25 oktober vindt de Dutch Agri Food Week 2016 plaats. Deze week staat geheel in het teken van voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de Dutch Agri Food Week is het versterken van innovatie, delen van kennis maar vooral genieten van gezonde voeding.

In het teken daarvan organiseert Aeres Hogeschool Almere, samen met een aantal andere partijen, de co-creatie bijeenkomst ‘Hoe groen is onze burger’. In deze bijeenkomst wordt het licht geworpen op de groeiende wereldbevolking, de verdubbeling van zuivel- en vleesproducties en de gevolgen daarvan. Ook wordt aandacht besteed aan de zoektocht naar andere efficiënte manieren om eiwitten voor directe menselijke consumptie te ontwikkelen. 

De bijeenkomst vindt plaats op de Aeres Hogeschool Almere (stadhuisstraat 18) en start om 13.00 uur.
Meer informatie over het programma? Bezoek dan de website www.omfl.nl/home/co-creatie-bijeenkomst-hoe-groen-is-onze-burger.
Rechtstreeks aanmelden kan hier: http://mailing.extrememedia.nl/h/r/25CAE23FE91D74F6.

 

Hoe groen is onze burger

Talent voor groei