Aeres Agree logo 2016

Aeres Agree nieuwe naam voor Agrojobs en Payrolljobs

Date

Op 9 mei 2016 zijn de namen van Agrojobs en Payrolljobs veranderd in Aeres Agree. De nieuwe naam houdt verband met de nieuwe huisstijl van de Aeres-organisatie.

Aeres is een groene kennisinstelling met onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten als kerntaken, waar Aeres Agree deel van uitmaakt.

Aeres Agree is bemiddelingsspecialist in het werven & selecteren van hoger opgeleid personeel en partner op het gebied van personeelsvraagstukken voor de sectoren Agribusiness, Food, Tuinbouw en Groene Ruimte/Milieu.

Volgens directeur René Hutten van Aeres Agree is het voor bedrijven in deze sectoren vaak moeilijk om zelf professionele medewerkers te vinden die kennis hebben van de allerlaatste ontwikkelingen en die snel en flexibel inzetbaar zijn. Hutten: ‘Met onze directe toegang tot de (top)talenten bij de agrarische hogescholen en universiteit en ons landelijk dekkende netwerk zijn wij voor bedrijven en professionals de natuurlijke schakel tussen arbeidsmarkt en onderwijs.’ Aeres Agree zoekt steeds naar een optimale match en biedt een compleet dienstenaanbod: uitzenden, detacheren, werving& selectie en payrolling. Hutten: ‘Wij zijn in onze sector de regisseur van duurzaam vakmanschap.’

Als onderdeel van de overgang heeft Aeres Agree een nieuw logo met nieuwe kleuren en accenten. Op 9 mei is de nieuwe website www.aeresagree.nl online gegaan. Later dit jaar en in 2017 volgen andere onderdelen van Aeres-organisatie.

Talent voor groei