Keurmerk world class workplace

Keurmerk voor goed werkgeverschap

World-class Workplace

Mensen werken over het algemeen graag voor Aeres. Vergeleken met branchegenoten (6,7) zijn Aeres medewerkers (7,4) meer tevreden over hun werkgever. Die waardering levert Aeres dit jaar het keurmerk ‘World-class Workplace’ van Effectory op.

Aeres medewerkers zijn blij met hun werk, ervaren hierin voldoende eigenaarschap en de samenwerking met collega’s bevalt goed. Genoeg trotspunten dus. “Als je leuk werk hebt ben je meer bevlogen en haal je meer energie uit je werk. Als het goed is straalt dat ook uit naar leerlingen, studenten, ouders en collega’s ”, zegt Aeres collegevoorzitter Bastiaan Pellikaan. Al gaat dat volgens hem niet vanzelf. “De onderwijslocaties werken hier hard aan en dat geldt ook voor de ondersteunende diensten.

Initiatief van Effectory

Het keurmerk ‘World-class Workplace’ dat tot dit jaar nog ‘Beste Werkgevers’ heette, is een initiatief van Effectory. Het is het Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap en is volledig gebaseerd op de mening van werknemers. Effectory doet onderzoek naar werknemersbetrokkenheid en begon vijftien jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap. Goed werkgeverschap verdient erkenning, vindt het bedrijf. 

Logo keurmerk