Enthousiaste docent is in gesprek met leerling

Aan het roer van jouw ontwikkeling

Wij maken ons hard voor een leven lang leren voor onze leerlingen, studenten en cursisten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. We zijn er namelijk van overtuigd dat de kwaliteit van ons onderwijs valt of staat met vakbekwame professionals. Dit kan niet zonder ontwikkeling van onze medewerkers. Het onderwijs staat niet stil, dus wij ook niet. 

Hoe jij je ontwikkelt hangt af van jouw ambities. Dus neem initiatief om jezelf te verdiepen, verbreden, specialiseren of verbeteren. Wil je bijdragen aan onderwijsvernieuwing, deelnemen aan kenniskringen, een masteropleiding volgen of je werk combineren met internationale projecten of projecten in het bedrijfsleven? Dat kan. Jij staat aan het roer en Aeres biedt mogelijkheden.

Er zijn bijvoorbeeld trainingen voor persoonlijke ontwikkeling of vak-nascholingscursussen. Leer ook van collega‚Äôs, studenten en het contact met het bedrijfsleven. Iedere dag biedt kansen om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.