Matching service

In onderstaande kaart zijn de beschikbare leerwerkplekken(gele iconen) en zoekende leerling monteurs (blauwe iconen) weergeven. Dit maakt het mogelijk om overzichtelijk te zien of er een bedrijf of leerling zich in jouw regio bevindt. Wil je in contact komen met één van de onderstaande leerling monteurs of bedrijven? Neem dan contact met ons op via email of met Lieke lobregt op 06 10 71 09 36.


Leerlingen

Om een BBL-opleiding te volgen, moet je een baan bij een bedrijf hebben dat erkend is als leerbedrijf. Het is de bedoeling dat je dit zelf regelt, maar regelmatig krijgen wij aanvragen van erkende leerbedrijven die op zoek zijn naar leerling monteurs. Deze worden weergeven in de bovenstaande kaart. Zie je een bedrijf dicht bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op via email of met Lieke lobregt op 06 10 71 09 36.

Bedrijven

Bent u opzoek naar een leerling monteur voor in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via email of met Lieke lobregt op 06 10 71 09 36. Wij brengen u graag in contact met enthousiaste kandidaten.