Werken bij Aeres

Aeres is een bijzondere werkgever in het groene onderwijsdomein. We onderscheiden ons door te investeren in kennis, vaardigheden, specialismen en ervaringen van onze medewerkers. Hierbij is samenwerking het sleutelwoord. Niet alleen met elkaar, maar ook met studenten, relaties, samenwerkingspartners en de omgeving. We leren van elkaar, op basis van wederzijds respect en vertrouwen. 

Wie van betekenis wil zijn voor de grote vraagstukken en thema’s in het groene domein, is daarom bij Aeres van harte welkom. Aeres biedt veel ruimte voor diversiteit en voor een persoonlijke benadering. Aeres verzorgt onderwijs, onderzoek en dienstverlening op 14 locaties in Midden-Nederland. In Ede is het Aeres Bestuursbureau gevestigd dat het College van Bestuur ondersteunt.  

Werken in de groene sector 

Aeres Agree, onderdeel van Aeres, is de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk binnen de groene sector. Als bemiddelingsspecialist werven & selecteren ze hoger opgeleid personeel voor de sectoren Agribusiness en Food, detacheren ze en fungeren ze als uitzendbureau. Daarnaast verzorgt Aeres  Agree de personele zaken voor mkb en onderwijs. Klik hier voor de actuele vacatures voor groene hbo-ers.