Aeres Training Centre

Aeres Training Centre Emmeloord (Cursuscentrum Agribusiness)

Aeres Training Centre Emmeloord (Cursuscentrum Agribusiness) is specifiek gericht op de agrarische sector en biedt een breed pakket aan cursussen. Door de unieke samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven, heeft het cursuscentrum altijd de meest actuele kennis in huis. De combinatie van kennis en ervaring zorgt er bovendien voor dat het aanbod praktijkgericht is. Wat je bij het cursuscentrum leert is daarom direct toepasbaar. Je kunt de cursussen volgen op gebied van akkerbouw, veehouderij, ondernemerschap, groen/grond & infra en (glas) tuinbouw. Aeres Training Centre Emmeloord maakt gebruik van de faciliteiten van Aeres Praktijkcentrum Dronten. Het praktijkcentrum bestaat uit een trainingscentrum en een landbouwbedrijf waar onderwijs en praktijk samen komen. De nadruk ligt op innovatie en technische voorzieningen. 

Aeres Training Centre Barneveld (voorheen Cursuscentrum Dierverzorging)

Aeres Training Centre Barneveld (voorheen Cursuscentrum Dierverzorging) is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen. Het Aeres Training Centre Barneveld is al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten en gevestigd op de ‘Barneveldse campus’ Alles over dierverzorging leer je in Barneveld: van hondentrimmen, paraveterinair dierenartsassistent, honden- of kattengedragstherapeut, dierfysiotherapie tot aan een breed aanbod in de hippische sector. Aeres Training Centre Barneveld biedt 92 diergerichte cursussen op verschillende niveaus, beroepsgericht en kennisverbredend. Met het grootste aanbod beroepsopleidingen gericht op dierverzorging zijn er tal van mogelijkheden om van je liefde voor dieren je beroep te maken. Afstuderen doe je met een officieel certificaat van Aeres MBO Barneveld*.

*Aeres MBO Barneveld is de nieuwe naam van Groenhorst Barneveld

Aeres Training Centre International (voorheen PTC+)

Aeres Training Centre International is de nieuwe naam van PTC+. Het opleidingscentrum beschikt over een breed georiënteerd aantal opleidingen, cursussen en op-maat-gemaakte trainingen voor ondernemers en medewerkers van de branches diervoeder, pluimvee en veehouderij. In Barneveld werken uitsluitend vakspecialisten die hun kennis dagelijks verdiepen, waardoor zij in staat zijn de meest actuele ontwikkelingen direct te verwerken in de lesstof.

Aeres Training Centre Ede

Aeres Training Centre Ede is onderdeel van Aeres Training Centre, bestaande uit de locaties Barneveld (voorheen Cursuscentrum Dierverzorging), Ede, Emmeloord (voorheen Cursuscentrum Agribusiness), Velp en Aeres Training Centre International (voorheen PTC+). In samenwerking met Aeres MBO Ede biedt het Aeres Training Centre Ede diverse trainingen aan.

Aeres Training Centre Velp

Aeres Training Centre Velp is onderdeel van Aeres Training Centre, bestaande uit de locaties Barneveld (voorheen Cursuscentrum Dierverzorging), Ede, Emmeloord (voorheen Cursuscentrum Agribusiness), Velp en Aeres Training Centre International (voorheen PTC+). In samenwerking met Aeres MBO Velp biedt het Aeres Training Centre Ede diverse trainingen aan.