Verhuur (kantoor)ruimtes

Als kennisinstelling beschikt Aeres over verschillende gebouwen op allerlei locaties in Nederland. Soms komen we ruimte te kort, soms hebben we die over of is ruimte tijdelijk te huur. Bent u op zoek naar een kantoorruimte of evenementenlocatie? Kijk dan eens naar de verschillende inspirerende locaties van Aeres.

Huur voor langere tijd

Aeres Bedrijvencentrum in Dronten

In Dronten kiest Aeres ervoor om ruimte te geven aan start-ups van studenten, kleine ondernemingen, MKB en ventures van grote bedrijven. Een van die activiteiten is het Green Venture Lab dat een broedplaats moet worden voor nieuwe bedrijvigheid, waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, nieuwe kennis opdoen, innoveren en steun krijg bij de bedrijfsvoering. Zo ontstaat een bijzonder leermiddel dat een brug slaat tussen onderwijs en business praktijk.

Aeres Bestuursgebouw in Ede

Op dit moment is er nog ruimte beschikbaar aan de Bovenbuurtweg. Wilt u meer weten over de locatie en mogelijkheden? Mail voor meer informatie naar info@aeres.nl (t.a.v. de heer de Vries).

Huur voor een dag of korte periode

Het Aeres Praktijkcentrum in Dronten beschikt over een unieke locatie voor het houden van demonstraties en workshops of een combinatie daarvan.

Huur als evenementenlocatie

Aeres Hogeschool, faculteit Wageningen biedt sinds kort de mogelijkheid om het gebouw als evenementenlocatie te huren. Het gebouw is ontworpen voor verbinding en ontmoeting en biedt volop mogelijkheden om te brainstormen in een inspirerende omgeving.