Technische professionals

Techniek en technologie vormen inmiddels de ruggengraat van onze samenleving. De ontwikkelingen gaan in dit vakgebied zo snel dat de bedrijven en professionals die er werken alles moeten doen om bij te blijven. Aeres is er voor deze professionals.Techniek is een doorsnijdend thema dat in bijna alle opleidingen, commerciële dienstverlening, (praktijkgericht) onderzoek en valorisatie van Aeres voorkomt. Op deze pagina geven we eerst toegang het aanbod voor professionals die werken in of met koude- en mobiele techniek. Daarna geven we het toegang tot het toegepaste aanbod. We realiseren in samenwerking met branches en bedrijven aanbod waarmee u zich kunt blijven ontwikkelen, op maat of als standaard aanbod.

 

Aeres Tech: Koudetechniek en Mobiele techniek

Koudetechniek maakt het onder meer mogelijk om voedsel veilig te verwerken, te transporteren en langer te bewaren, Mobiele techniek helpt op allerlei manieren mee dat voedsel te produceren of te transporteren (van ploeg tot precisielandbouw).

Aeres Tech ondersteunt de ontwikkeling van individuele professionals en bedrijfsorganisaties. Aeres Tech brengt advies uit en geeft uitvoering aan complete ontwikkeltrajecten, die zijn afgestemd op het bedrijf of het individu.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor meer informatie op de website van Aeres Tech  >>>

 

Aanbod toegepaste techniek


Het Aeres Praktijkcentrum Dronten werkt in het brede veld van de landbouw en biedt vooral maatwerk.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van het praktijkcentrum >>>

 

Het Cursuscentrum Agribusiness werkt ook voor de landbouw, maar dit aanbod bestaat vooral uit cursussen en trainingen met een open inschrijving.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van het cursuscentrum >>>

 

Het Groenhorst Trainingscentrum Velp (Groen en Bloem) richt zich vooral op de techniektoepassingen voor de groene ruimte.

Verwijsknop linken 35px hoogDit cursuscentrum heeft nog geen eigen website, maar u kunt het standaard aanbod vinden via de Groenhorst-site. Dit trainingcentrum biedt ook maatwerk voor bedrijven. U kunt het bereiken via de locatie Groenhorst Velp.

 

Het Groenhorst Ede Bedrijfsopleidingen richt zich vooral op de voedselverwerkende industrie en op infragroen.

Verwijsknop linken 35px hoogDit trainingcentrum heeft nog geen eigen website, maar u kunt het standaard aanbod vinden via de Groenhorst-site Dit cursuscentrum biedt ook maatwerk voor bedrijven. U kunt het bereiken via de locatie Groenhorst Ede.

 

De reguliere opleidingen voor toekomstig professionals bij dit thema vindt u op de websites van Groenhorst MBO, Aeres Hogeschool en Aeres Tech (alleen bbl).