Recruitment en Payrolling

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nu gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling. Aeres Agree draagt zorg voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Altijd de beste mensen in huis

Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis. Al onze consultants komen uit de groene sector. Daardoor weten we vakmanschap en talent te onderscheiden en te binden aan de opdrachtgevers. Aeres Agree zorgt ervoor dat een opdrachtgever flexibel kan bewegen in de markt en altijd de juiste capaciteit en kennis in huis heeft.

Schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt

Aeres Agree is de schakel tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. Dit realiseren we door als inhousepartner bij Aeres Hogeschool en Groenhorst als eerste toegang te hebben tot talent. En door verder te gaan dan hen alleen te plaatsen. Aeres Agree biedt samen met onze partners coachingtrajecten aan om professionals verder te ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid is ons doel.

Bouwen aan langdurige relaties

Aeres Agree streven naar een langdurige relatie met zowel professionals als opdrachtgevers. Dat past bij de rol van regisseur van duurzaam vakmanschap. Vanuit vakmanschap legt Aeres Agree de basis voor een verantwoorde groei, levenslange inzetbaarheid en een gestage ontwikkeling van de groene sector.