Personele vraagstukken: arbeidsbemiddeling en P&O

Arbeidsbemiddeling en het uitbesteden personele zaken lijken vreemde activiteiten voor een kennisinstelling totdat u weet dat leren voor Aeres een leven lang doorgaat. Professionals raken nooit uitgeleerd en moeten zichzelf tijdens hun loopbaan steeds weer opnieuw uitvinden. Aeres Agree (voorheen Agrojobs en Payrolljobs) helpt hen daarbij. Het is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofood sector. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: zij is een strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

 

Recruitement

Aeres Agree Recruitment (voorheen Agrojobs) brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleid agrarisch personeel in de sectoren Agribusiness, Food, Tuinbouw en Groene Ruimte/milieu bij elkaar. Aeres Agree biedt werving en selectie, detachering en uitzending aan, van hbo- en wo-opgeleiden met een agrarische achtergrond.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van Aeres Agree Recruitment

 

Payroll

Het verzorgen van het contractbeheer en de salarisadministratie voor bedrijven, waarbij zorg wordt gedragen voor een gunstig tarief (aan de werkgeverskant) en voor optimale arbeidsvoorwaarden (aan de werknemerskant). Aeres Agree Payroll (voorheen Payrolljobs) profileert zich als een externe afdeling personeelszaken voor de sectoren Agribusiness, food en het onderwijs.eres

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van Aeres Agree Payroll