Professionalisering en ontwikkeling docenten en kennismanagers

Leren en ontwikkelen gaat over leren opleiden, leraren opleiden, het begeleiden van leren in bedrijven, over het innoveren van leren gebruikmakend van nieuwe technologische ontwikkelingen-, instructie geven voor het beroepsonderwijs in het groene en het consumptieve domein. De thema's van dit zwaartepunt vragen nogal wat van de professionals, (kennis)managers, teams en organisaties in het onderwijs. Aeres is er voor deze professionals. Om bij te blijven moeten zij zich steeds verder ontwikkelen en op de hoogte zijn van de nieuwste (vak)kennis en trends. Aeres heeft alle expertise in huis om u hierin bij te staan. Wij bieden praktijkgerichte nascholingen die u goed naast uw werk kunt volgen. Wat u vandaag leert, brengt u morgen in de praktijk!

Kiest u voor klassikaal, incompany of maatwerk?

Wij bieden vaknascholing en deskundigheidsontwikkeling. Al onze nascholingen staan in het teken van samen leren en ontwikkelen. Dat gebeurt tijdens bijeenkomsten en in online community's. Onze docenten zetten hun kennis graag voor u in. Dat kan bij ons in Wageningen, incompany of in een maatwerktraject.

 

Aeres Hogeschool Wageningen

De educatieve faculteit Aeres Hogeschool Wageningen is de enige groene lerarenopleiding in Nederland. Opleidingen, onderzoek, projecten en professionalisering van deze faculteit zijn gericht op educatie, leraarschap, natuureducatie, voorlichting, kennismanagement, pedagogiek, didactiek en innovatoren in het (groen) beroepsonderwijs en bedrijf.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van Aeres Hogeschool Wageningen