Professionals Gezonde en Vitale leefomgeving

Bij een vitale leefomgeving hoort een brede variatie aan onderwerpen als gezondheid, groenvoorziening, natuur en recreatie, groene bedrijfskunde, circulaire economie enzovoort. Het zwaartepunt richt zich op factoren die onze leefstijl en voeding beïnvloeden, op businessmodellen rondom stadslandbouw en de transitie naar een duurzame samenleving. De betrokken professionals pionieren in een vakgebied dat snel in belangstelling toeneemt. Aeres is er voor deze professionals.

Aeres heeft mbo- en hbo-opleidingen, commerciële dienstverlening, (praktijkgericht) onderzoek en valorisatie bij dit thema.Op deze pagina laten we u zien welke onderdelen commerciële leertrajecten aanbieden voor de professionals die al in de vitale leefomgeving werken.Wij realiseren aanbod waarmee u zich kunt blijven ontwikkelen, op maat of als standaard aanbod.

 

Groenhorst Trainingcentrum Velp

Verwijsknop linken 35px hoogHet Trainingcentrum Groen en Bloem biedt cursussen voor het onderhoud van de Groene ruimte. Dit cursuscentrum heeft nog geen eigen website, maar u kunt het standaard aanbod vinden via de Groenhorst-site. Dit trainingcentrum biedt ook maatwerk voor bedrijven. U kunt het bereiken via de locatie Groenhorst Velp.