Professionals Agrofood en Ondernemen

Agrofood en Ondernemen gaat over hoe agrarisch professionals voedsel produceren en daarbij verantwoord en innovatief ondernemen. Aeres is er voor die professionals.
Aeres heeft een breed aanbod mbo- en hbo-opleidingen, commerciële dienstverlening, (praktijkgericht) onderzoek en valorisatie bij dit zwaartepunt. Op deze pagina laten we u zien welke onderdelen commerciële leertrajecten aanbieden voor de professionals die al in de Agrofood-sector werken.Wij realiseren aanbod waarmee u zich kunt blijven ontwikkelen, op maat of als standaard aanbod.

 

Aeres Praktijkcentrum Dronten

Het Aeres Praktijkcentrum Dronten is een train- en leeromgeving voor bedrijven en onderwijsinstellingen in de volle breedte van de landbouw.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van het Aeres Praktijkcentrum Dronten >>>

 

Het bijbehorende Cursuscentrum Agribusiness richt zich specifiek op de agrarische sector en biedt u een breed pakket aan actuele cursussen gericht op de praktijk.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van het Cursuscentrum Agribusiness >>>

 

Aeres Tech

Aeres Tech ondersteunt de ontwikkeling van individuele professionals en bedrijfsorganisaties. Aeres Tech brengt advies uit en geeft uitvoering aan complete ontwikkeltrajecten, die zijn afgestemd op het bedrijf of het individu.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor de website van Aeres Tech >>>

 

Aeres Hogeschool Dronten

Deze faculteit verzorgt:

  • twee cursussen voor het taxeren van agrarisch objecten of landelijk vastgoed;
  • een cursus Natuurboer in samenwerking met Pronabo;
  • akkerbouwcursussen voor stichting Veldleeuwerik;
  • minors waar externe cursisten toegang tot hebben.

Verwijsknop linken 35px hoogKlik hier voor meer informatie over de cursussen van Aeres Hogeschool Dronten >>>

 

De reguliere opleidingen voor toekomstig professionals bij dit thema vindt u op de websites van Groenhorst mbo en Aeres Hogeschool Dronten.