Aeres MBO Velp Excellente School

9 oktober 2017

Op 7 september 2017 heeft Aeres MBO Velp (voorheen Groenhorst Velp) het VHG certificaat ‘Excellente School’ ontvangen. De Branchevereniging VHG reikt dit certificaat uit aan scholen die in haar ogen excellent samenwerken met het groene bedrijfsleven.

Samenwerking

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. De VHG stimuleert samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven zodat kennis en innovaties meer in de scholen worden gebracht.

Excellente school

Aeres MBO Velp ontving het certificaat ‘Excellente school’ voor de intensieve samenwerking met het regionale bedrijfsleven en de verrijking van het lesprogramma door gastlessen. Ook heeft de school gerichte aandacht voor de professionalisering van docenten, die door een docentenstage en intensieve contacten met het bedrijfsleven met beide benen in de sector staan. Verder waardeert de VHG de inzet bij de Beroepspraktijk Vorming, waarin leerlingen aan gerichte opdrachten werken en goed begeleid worden.

Naamswijziging

Aeres MBO Velp heette tot vorig schooljaar nog Groenhorst Velp. Onze naam is veranderd, maar de school blijft hetzelfde. Een leuke sfeer en goed onderwijs: dat vinden we belangrijk.

Bron: Rheden Nieuws