Werkconferentie: Goed van start in het (groene) beroepsonderwijs en voortgezet onderwijs

17 juli 2017

Aeres Hogeschool Wageningen en Wageningen University & Research presenteren tijdens de Werkconferentie Start Wijzer! op 4 oktober a.s. de opbrengsten van het project Begeleiding Startende Leraren (BSL). De afgelopen vier jaar heeft het projectteam, in samenwerking met diverse onderwijsinstellingen, gewerkt aan de verbetering van de positie van starters in het voortgezet- en beroepsonderwijs. Nu is het tijd om te oogsten en te delen. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze werkconferentie.

Waarom de werkconferentie?

De werkconferentie heeft als doel om kennisdeling tussen de instellingen te bevorderen. Ook is het erop gericht bewustzijn en draagvlak te creëren/vast te houden met betrekking tot startersproblematiek in het onderwijs. Daarnaast zorgt het voor verbinding tussen het voortgezet onderwijs (doelgroep project) en het beroepsonderwijs. De werkconferentie is interessant voor iedereen die betrokken is bij starters in het onderwijs, bijvoorbeeld  teamleiders, HRM en coaches van starters.

Programma

De opening van de werkconferentie wordt verzorgd door dr. Piety Runhaar (projectleider Wagenings BSL project en Universitair Hoofddocent bij Wageningen University & Research) en Marjolein Wallenaar, MEd. (Hogeschooldocent en praktijkonderzoeker bij Aeres Hogeschool Wageningen). De keynote wordt verzorgd door dr. Michelle Helms-Lorenz (projectleider landelijk onderzoek Inductiearrangementen en Universitair Hoofddocent bij de Rijksuniversiteit Groningen). Tijdens de middag kunt u deelnemen aan diverse workshops.

Meer informatie en aanmelden

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de werkconferentie.

Datum: woensdag 4 oktober 2017
Tijd:12:30-17.00 uur
Locatie:Aeres Hogeschool Wageningen, Mansholtlaan 18
Meer informatie over het programma en de manier van aanmelden kunt u hier vinden.