Open dag Aeres Tech

20 januari 2018

Maak kennis met de BBL-opleidingen van Aeres Tech. Het Expertisecentrum Mobiele Techniek (EDE) organiseert 20 januari een OPEN DAG. Tussen 09:30 en 13:00(vrije inloop) zijn onze trainers en deelnemers aanwezig om bedrijven en toekomstige deelnemers te informeren. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Hierdoor wordt ervaren hoe het is om opgeleid te worden door Aeres Tech. Meld je alvast aan onderaan deze pagina!

Momenteel is Aeres Tech de enige aanbieder in heel Nederland die merkgerichte opleidingen aanbiedt. De BBL-opleidingen worden gegeven op MBO-niveau 2, 3 & 4. Bekijk de opleidingen op www.aerestech.nl/opleidingen.

Liever niet met je neus in de boeken?

Wanneer je liever niet met je neus in de boeken zit, maar toch je mbo-diploma wilt halen, dan kies je voor een BBL-opleiding, Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Dit in tegenstelling tot reguliere mbo-opleidingen, waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en de andere vier dagen aan het werk bent. De tijd dat je geen lessen volgt bij Aeres Tech, ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf.

Matching service

Om een BBL-opleiding te volgen, moet je een baan bij een bedrijf hebben dat erkend is als leerbedrijf. Het is de bedoeling dat je dit zelf regelt, maar regelmatig krijgen wij aanvragen van erkende leerbedrijven die op zoek zijn naar leerling monteurs. Wij zorgen er dan voor dat je in contact komt met de zoekende bedrijven zodat jij meteen aan de slag kan bij een bedrijf in de buurt!

Koudetechniek

Ga aan de slag als monteur of servicemonteur in de koude- en klimaattechniek! Werken in de koude- en klimaattechnische sector is gevarieerd. Een monteur installeert, repareert en onderhoudt bijvoorbeeld ijsbanen en skipistes, koel- en vrieshuizen of koelvitrines in horeca en supermarkten. Maar daar houdt de koudetechnische wereld niet op. Bijna geen product in de wereld is gemaakt zonder techniek uit de koude- of klimaatsector, zelfs vliegtuigen en schepen! Meld je aan voor de open dag door hieronder het formulier in te vullen. Meer informatie over de opleidingen is te vinden op www.opleidingscentrum-go.nl

Locatie

Expertisecentrum Mobiele Techniek & Koudetechniek, Zandlaan 29, Ede