Een groene leefomgeving is een levensvoorwaarde. Het gaat daarbij zowel om het groen in onze directe leef- en werkomgeving, maar ook om het (agrarisch) landschap, de waterbronnen en de natuur daaromheen. Zonder groen geen zuurstof, voedsel of (schoon) water, zonder groen geen ruimte om te recreëren, te ontspannen of op te laden. Een groene leefomgeving is kortom onmisbaar voor de kwaliteit van ons leven. 
De Aeres Groep wil het belang van een groene, gezonde leefomgeving, biodiversiteit en een ecologische balans onder de aandacht blijven brengen en vergroten. Voor nu en later.
x

AgriFood CareerEvent 2012

14 June 2012

Na een succesvolle eerste editie is Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, ook dit jaar weer aanwezig op het AgriFood Career Event. Deze vindt plaats op donderdag 25 oktober 2012 op Papendal in Arnhem.

Het AgriFood Career Event is de enige landelijke carrièrebeurs speciaal voor de agrarische en de voedingsmiddelensector. Deze beurs is speciaal bedoeld om hoogopgeleiden in de agrifood sector op een laagdrempelige en informele manier in contact te brengen met werkgevers in deze branche.

Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, is een bemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden binnen agribusiness, food, milieu en groene ruimte.

www.agrojobs.nl

E-mail een vriend