Het groene domein vraagt om professionals die hun vermogen tot vakbekwaam en duurzaam handelen kunnen ontwikkelen, uitbouwen en vernieuwen.
De Aeres Groep wil het beste uit mensen halen. We werken doelgericht aan actuele, betekenisvolle leer- en begeleidingstrajecten die levenslang leren ondersteunen. We hebben daarbij aandacht voor zingeving, duurzaamheid, kwaliteit en respect voor mens en dier.
x

AgriFood CareerEvent 2012

14 June 2012

Na een succesvolle eerste editie is Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, ook dit jaar weer aanwezig op het AgriFood Career Event. Deze vindt plaats op donderdag 25 oktober 2012 op Papendal in Arnhem.

Het AgriFood Career Event is de enige landelijke carrièrebeurs speciaal voor de agrarische en de voedingsmiddelensector. Deze beurs is speciaal bedoeld om hoogopgeleiden in de agrifood sector op een laagdrempelige en informele manier in contact te brengen met werkgevers in deze branche.

Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, is een bemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden binnen agribusiness, food, milieu en groene ruimte.

www.agrojobs.nl

E-mail een vriend