Voedsel is een basisbehoefte. We moeten wereldwijd voldoende en gezond voedsel produceren zonder de natuurlijke hulpbronnen uit te putten. We moeten over de grenzen kijken, kennis en technologieën delen; andere zienswijzen en een open visie ontwikkelen en mondiaal samenwerken.
De Aeres Groep leidt vakmensen op die zich bewust zijn van de betekenis van hun handelen voor morgen. Zij werken mee aan het vinden van oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk: productie en verdeling.
x

AgriFood CareerEvent 2012

14 June 2012

Na een succesvolle eerste editie is Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, ook dit jaar weer aanwezig op het AgriFood Career Event. Deze vindt plaats op donderdag 25 oktober 2012 op Papendal in Arnhem.

Het AgriFood Career Event is de enige landelijke carrièrebeurs speciaal voor de agrarische en de voedingsmiddelensector. Deze beurs is speciaal bedoeld om hoogopgeleiden in de agrifood sector op een laagdrempelige en informele manier in contact te brengen met werkgevers in deze branche.

Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, is een bemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden binnen agribusiness, food, milieu en groene ruimte.

www.agrojobs.nl

E-mail een vriend