Ondernemerschap is kansen zien en aangrijpen om daarmee (meer)waarde te creëren.
De Aeres Groep wil mensen stimuleren om hun ondernemersgeest te ontwikkelen en te gebruiken. Dat geldt zowel voor de eigen medewerkers als voor de (toekomstig) professionals die we opleiden, trainen en coachen. Ondernemende mensen vinden oplossingen, geven nieuwe impulsen, brengen ideeën in, geven vorm aan innovatie en ontwikkeling. Samen met hen willen we werken aan een sterk en duurzaam groen domein. x

AgriFood CareerEvent 2012

14 June 2012

Na een succesvolle eerste editie is Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, ook dit jaar weer aanwezig op het AgriFood Career Event. Deze vindt plaats op donderdag 25 oktober 2012 op Papendal in Arnhem.

Het AgriFood Career Event is de enige landelijke carrièrebeurs speciaal voor de agrarische en de voedingsmiddelensector. Deze beurs is speciaal bedoeld om hoogopgeleiden in de agrifood sector op een laagdrempelige en informele manier in contact te brengen met werkgevers in deze branche.

Agrojobs, onderdeel van de Aeres Groep, is een bemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden binnen agribusiness, food, milieu en groene ruimte.

www.agrojobs.nl

E-mail een vriend